Producten Scroll naar beneden

Lierac

Lierac

Expert in schoonheidsverzorging

De spitstechnologische formules van Lierac maken gebruik van de rijkdommen van actieve planten, hierdoor zijn de producten indrukwekkend efficient en bieden ze zowel voor vrouwen als mannen een cosmetisch oplossing! Lierac is eveneens een expert in lichaamsverzorging. Lierac ontwikkelde pasklare verzorgingen die heel precies inspelen op de wensen en behoeften van iedereen en hebben bovendien een bewezen effect!

Darphin

Darphin

Een 3D schoonheidsprogramma op maat

De formules van Darphin brengen wetenschap en natuur samen door de kracht van planten te combineren met de meest geavanceerde cosmetische technologieën. Darphin heeft een 3D- programma samengesteld om u een behandeling op maat te kunnen bieden. Een serum dat corrigeert, een aromatische olie die de huid in balans brengt en een crème die de huid verzorgt.

Avène

Avène

Het zuiverste uit de natuur

Het thermale water van Avène vormt de basis van alle verzorgingsproducten van de Laboratoires Dermatologique Avène. Door de bijzondere kalmerende en anti-irriterende eigenschappen van het water is dit gamma bijzonder geschikt voor de meeste gevoelige en reactieve huid!

Korres

Korres

Van homeopatische geneesmiddelen tot natuurlijke producten

Korres natural products is een Griekse onderneming die zijn wortels heeft in de eerste homeopathische apotheek van Athene.

Het zijn natuurlijke producten op basis van werkzame plantenextracten, maar vrij van minerale oliën, propyleenglycol en siliconen. Op elke verpakking staat een duidelijke ingrediëntenlijst. Korres biedt een compleet assortiment producten voor huid- en haarverzorging en een maquillagelijn!

Widmer

Widmer

Geeft iedere huid een gezond leven

De Louis Widmer-producten zijn niet gewoon cosmetisch. Ze zijn gebaseerd op de recentste ontdekkingen in de dermatologie en staan daarom garant voor een optimale doeltreffendheid en een uitstekende huidtolerantie. Bij de productie worden de de kwaliteitsnormen van de famaceutische industrie gerespecteerd! Bijna alle producten bestaan in twee uitvoeringen: licht geparfumeerd of zonder parfum.

Eucerin

Eucerin

Mijn huid, stralend gezond
De wetenschap voor een mooiere huid

De specialisten van Eucerin steunen op meer dan 100 jaar ervaring op gebied van cosmetische technologieën voor huidverzorgen en therapeutische behandelingen. Eucerin hanteert hoge dermatologische standaards om een uitstekende kwaliteit te verzekeren: er wordt uitsluitend gewerkt met actieve ingrediënten die nauwkeurig werden uitgekozen en onderzocht. Objectieve dermatologische en klinische studies garanderen de doeltreffendheid en de uitstekende huidvriendelijkheid van de producten.

Leclerc

Leclerc

Het geheim van uw schoonheid

Sinds 1881 zijn de poeders van T. LeClerc hét make-up poeder voor professionele visagisten en topmodellen.

Alles aan dit poeder is revolutionair: de zuiverheid en de kwaliteit van de natuurlijke bestanddelen, de fijne texturen en de pasteltinten die zich aanpassen aan elke teint.

Dit prestigieuze gamma is inmiddels uitgegroeid tot een volledige make-up lijn inclusief accessoires en is wereldwijd bekend als "le maquillage des stars".

De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

 

Scroll naar boven

Apotheek COLLIN - Montenaken

NV Apotheek Collin
Brugstraat 7 • 3890 Montenaken

Tel/Fax: 011 88 18 85

info@apotheekcollin.be

 

BTW BE 0428 458 896

APB nr. 714001